Церемония по закриването на Общинските ученически игри – 2022  и

...
Церемония по закриването на Общинските ученически игри – 2022  и
Коментари Харесай

В Ямбол бяха наградени отличилите се училища и ученици в Общинските ученически игри – 2022

Церемония по закриването на Общинските училищен игри – 2022  и награждаването на изявилите се възпитаници се организира на 13 май в Спортна зала „ Диана “.

На събитието, проведено от Община Ямбол и Ученически състезателен клуб – Ямбол, участваха регионалният шеф на Ямбол Васил Александров, заместник-кметовете на община Ямбол Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев, общински съветници, Диана Димитрова, шеф на дирекция „ Култура, спорт, юношески действия, туризъм и връзки с обществеността “ към Община Ямбол, началникът на Районно ръководство на образованието – Ямбол /РУО – Ямбол/ Стойко Стойков, Георги Георгиев, специалист в РУО – Ямбол, доста посетители и другари на спорта.

Програмата стартира с забавен показателен мач на звездите в ученическия волейбол сред тимовете на Природо-математическа гимназия „ Атанас Радев “ и Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „ Кольо Фичето ”.

След дуела заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов откри церемонията по награждаването на изявилите се възпитаници и учебни заведения: „ За нас е същинско наслаждение, че и тази година ставаме част от най-мащабното мероприятие за училищен спорт в нашия град. Поздравявам всички Вас за триумфите и присъединяване, тъй като спортът е здраве, старание, мисъл и дисциплинираност. Надявам се тези качества да бъдат употребявани от Вас и отсега нататък. “

Почти всички ямболски учебни заведения завоюваха оценки в другите типове спорт – футбол, волейбол, баскетбол и тенис на маса.

Община Ямбол пожелава доста триумфи на ямболските спортисти! Още фотоси от събитието може да видите в формалната фейсбук страница на община Ямбол
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР